ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ | Firm-Fashion

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ | Firm-Fashion

Η Firm Fashion θυγατρική της BTN Fashion είναι μία εταιρεία με μακροχρόνια πορεία στον χώρο της μόδας από το 1991.  Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο οικονομικό αλλά ταυτόχρονα και ποιοτικό ένδυμα. Κάθε μας ρούχο απευθύνεται στην Ελληνίδα που θέλει να αναδείξει την ομορφιά και την αισθητική της. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα ενδυμάτων, αέρινων πολυτελών υφασμάτων, ethnic σχεδίων και χρωμάτων  προσφέρουμε απλόχερα οικονομικές συλλογές  που ταιριάζουν σε κάθε γυναικείο σωματότυπο.

 

Η Firm Fashion είναι το Concept  δύο δυναμικών και Στυλάτων γυναικών , της  Θάλειας & της Τάνιας .  Η κάθε μία τους ξεχωριστά έχει μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο της ένδυσης και του εμπορίου αντίστοιχα. Η Θάλεια έχει εργαστεί ως Shop fashion Manager και η Τάνια ως Fashion Wholesale Merchandiser. Η κοινή τους αγάπη για την μόδα τους έκανε να συναντηθούν τυχαία μέσα από ένα Instagramiko τηλεφώνημα και έτσι λοιπόν αποφάσισαν να συνεργαστούν.

Όραμα τους είναι η κάθε γυναίκα να αγαπήσει το σώμα της,  και να το αναδείξει με κάθε δυνατό τρόπο μέσα από τις ανερχόμενες Συλλογές της Firm Fashion.

Χωρίς σχόλια

Comments are Closed